Maksimer din virksomheds økonomiske overskud

Herunder finder du al den praktiske information, du har behov for.  

Online forløbet "Maksimer din virksomheds økonomiske overskud" er et 12 måneders fleksibelt forløb. Forløbet består af 12 moduler, der symboliserer årets 12 måneder. 

Modulerne er bygget op, så du starter med at få skabt et solidt fundament for dig og din grundforretning. Du skal have det sjovt, imens du udvikler og arbejder med din virksomhed, og derfor starter vi med at skabe tid og rum til, at du kan fokusere på din forretning.

Det framework vi bygger op omkring din forretning, er et skræddersyet værktøj du kan bruge igen og igen. Frameworket består dels af en økonomisk beregningsmodel, der viser historik og fremtid, dels af en rapport der pin pointer din forretning nu og de steps du skal tage fremover for at udvikle forretningen.

 Du lærer at bruge økonomiske termer, at læse tal, lave et budget og lærer hvordan du forbereder dig, hvis du f.eks. skal i banken eller tale med investorer.

Dit framework består af nogle overordnede GOALS, CRUCIAL BREAK TROUGHS OG ACTIONS POINTS, der dels består af økonomiske mål og dels af handlinger. Dit Framework arbejder du på løbende under hele forløbet. 

Selve metoden er udviklet af Louise Voss og gennemtestet af de mange kunder der allerede har været igennem forløbet. Metoden vil du kunne bruge igen og igen, når du fremover skal skalere og vækste din forretning.
    

Du vil maksimere, systematisere og optimere alle forretningsgange og processer i din virksomhed, så den står stærkt nu og fremover – og er toptunet til vækst, men også til en eventuel krise.  

Modulerne og det praktiske

Hvert modul består af en eller flere videoer med intro til emnet samt øvelser og opgaver der alle bliver præsenteret og gennemgået. I hvert modul vil der også være skriftligt materiale i word og excel til download i form af opgaver, beregninger og oversigter der bindes sammen i DIT UNIKKE FRAMEWORK.

 
Herudover vil der i nogle moduler være bonus materiale, der kun vil være relevant for nogle virksomheder, f.eks. til virksomheder med gæld, ansatte mv.

Alt materialet kan downloades og er dit.
Forløbet er fleksibelt, da du får adgang til alt materialet på en gang, og dermed kan du plukke det ud, der skal have særlig opmærksomhed i din forretning.

Hver 14. dag er der Q&A på Zoom, hvor du inden, kan sende dine spørgsmål ind. Her kan du også stille spørgsmål til dine tal og regnskab. Alt bliver optaget og er tilgængeligt efterfølgende.
I facebook gruppen vil aktuelle emner bliver taget op, og der vil blive svaret på spørgsmål løbende. Det er også her vi kan dele succeser og udfordringer med hinanden.

Oversigt over modulerne:

Modul 1: Intro og det afgørende fundament

Du er den vigtigste person i en vækstproces, det kræver overblik, energi og tid at skabe varige forandringer og resultater. Du bliver styrket i dit lederskab og beslutningskompetence, får øje på dine ressourcer, får skabt mere tid, rum og plads og dit fokus bliver skærpet.Modul 2: Lav endnu større mål og skab dit framework

Dit framework bygges op af ambitiøse GOALS, CRUCIAL BREAK TROUGHS og fokusområder. Dine personlige mål bliver omsat til konkrete handlinger og med en step by step guide fyldt med ACTION POINTS tager det form. Planen holder dig på sporet, så du undgår zig zag kurs.  


Modul 3: Skab overblik over din økonomi og mist det aldrig igen
I det økonomiske framework tager du en test og en analyse af din virksomhed, der viser præcis, hvorfor din strategi har ført dig til hvor du er nu – og hvorfor den ikke kan føre dig længere. I vurderingsmodellen, kan du se hvordan du performer i forhold til det forventede, og hvor du evt. skal sætte ind. 

Det økonomiske framework kan du tilpasse og bruge igen og igen, når du sætter nye GOALS. Samtidig giver det dig et unikt grundlag til at tage økonomiske beslutninger. Du lærer de vigtigste nøgletal og økonomiske termer, som du skal kunne for at drive en virksomhed i fortsat vækst.  

 

Modul 4: Budget og likviditet, din vigtigste støtte

Dit økonomiske FRAMEWORK udvides med budget og likviditetsbudget, hvor også dine ambitiøse GOALS CRUCIAL BREAK THROUGS indgår. Det giver dig et totalt overblik over din økonomiske situation i et simpelt værktøj, der viser konsekvenser af forskellige økonomiske valg du tager. Værktøjet er dit, og du vil kunne bruge det igen og igen.


Det økonomiske framework

Det økonomiske framework er udviklet til det her forløb, og kan tilpasses din virksomhed – det er skabt for at give dig præcis de informationer, du har brug (hverken mere eller mindre) og for at du får overblik og ro i maven over din økonomi. Værktøjet er kodet i excel i samarbejde imellem en ”finansiel koder” og Louise, og bygger på de gennemtestede metoder Louise har brugt til at skabe langsigtede økonomiske resultater for sine kunder siden 2012.


Modul 5: Tjen flere penge nu og her, prissætning og produkter
Lær hvordan markedskræfterne arbejder, og forstå hvordan du udnytter dem maksimalt til din fordel. Leg med produkter, optimer dit produktmiks og prissæt korrekt. Forstå værdi; den opfattede, den reelle og hvordan du bruger den. Bliv rustet til krisetider og til at navigere hurtigt ved ændringer i markedet.


Modul 6: Optimer din salgskanal, spild ikke tid på browsere

Lær hvordan du bruger mindst mulig energi på at trække betalende kunder ind i din forretning. Fjern barrierer inden de opstår og slip for bøvl med kunderne. Systematiser og optimer, så du sparer tid og penge, og kan fokusere din markedsføring benhårdt på det, der giver dig ROI (Return On Investment).

Modul 7: Ferie og tid til drift i din virksomhed

Hold fri, og nyd alt det skønne du har i dit liv og de resultater du har opnået. Pust ud.

Modul 8: Status og fast track (gå evt. direkte hertil, hvis du har travlt)

Status og opdatering af GOALS, CRUCIAL BREAK TROUGHS og ACTION POINTS. Vi fejrer dig og hinanden, fordi du har opnået meget mere, end du troede var muligt.
Her er også et fast track til den utålmodige type, der vil hurtigt i gang med det hele – eller til dig der skal have en hurtig opfrisker uden at bruge lang tid på det.

Modul 9: Stop spild af penge, investér klogt og langsigtet

Lær at bruge penge på det der fører dig direkte til dit mål, og stop med at købe ind i kortsigtet tilfredsstillelse og dead ends. Omkostninger skal være strategisk begrundet og investeringer skal give dig ROI (Return On Investment) hver gang. Forstå forskellen på en omkostning og en investering. 


Modul 10: Privat økonomi, og hvorfor det er afgørende for din succes

Forstå hvorfor din økonomi ser ud som den gør, og skab et overblik så du altid har ro i maven på privatfronten – også selvom der er krise i virksomheden. Dit personlige fundament skal sikres og bestå, uanset hvordan det går i virksomheden.Modul 11: Skalér - Uddeleger, arbejd mindre og vækst

Frigør dig selv og uddeleger! Men til de rigtige, så det bliver en hjælp fremfor en energidræber. Arbejd endnu mindre og vækst mere, ved at investere din energi rigtigt nu og her, så du kan skalere uden at brænde ud.
Lær hvordan du sætter krav til dine medarbejdere, samarbejdspartnere, underleverandører mv. og hvordan du finder de helt rigtige.  

Modul 12: Afslutning, opfølgning og fremtid

Forstå hvordan du selv fortsætter arbejdet, uden at falde tilbage i gamle mønstre. Skab en virksomhed der kan danne rammen om det liv du ønsker dig også om 20, 30 og 40 år….  

LV Vækst & Regnskab ApS
Louise Voss
Ny Mårumvej 260
 3200 Helsinge
 Tlf. 28 89 61 51
kontakt@louisevoss.dk

LPOG
Statsautoriserede Revisorer
Kilde Alle 22
3600 Frederikssund
Tlf. 47 31 77 77
post@lpog.dk

All Rights Reserved © | Louise Voss | LPOG statsautoriseret revisorer| 2020